Sporthal de Burcht Boekel

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit Ad mede in de organisatie van de Samenloop van hoop in Uden. Dit 24 uurs evenement wordt gehouden op 22 en 23 september 2018. De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding.

Naast het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek, willen ze met de SamenLoop voor Hoop vooral ook mensen met elkaar en met de samenleving verbinden. Samen genieten van een mooi evenement, waarbij we als gemeenschap een actieve bijdrage leveren aan een gezonde leefwijze en aandacht schenken aan mensen met kanker.

Tijdens de Samenloop van hoop in Uden zal ook Ad meedoen met zijn eigen team “Boekel”

We willen Ad graag steunen bij zijn eigen strijd tegen deze ziekte maar ook voor dit evenement, met het uiteindelijke doel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding voor meer kennis, betere begeleiding, goede medicijnen en hopelijk genezing voor veel mensen.

We hebben gezocht naar een manier om geld in te zamelen die bij Ad past. Daarom willen we een sportactiviteit organiseren in de sporthal De Burcht in Boekel. Met de naam “BOEKEL actief voor SAMENLOOP ” Een activiteit waarin we met teams een competitie spelen met vier sporten, nl: Handbal, Zaalvoetbal, Badminton en Volleybal. Ieder team zal in elk onderdeel tegen een ander team spelen.

Daarom roepen we je op om een eigen team samen te stellen. Een team moet minimaal uit 8 personen bestaan maar dat mogen er best meer zijn. Per onderdeel hebben we minimaal 7-6-5 spelers nodig. Bij een groot team hoeft niet iedereen aan ieder onderdeel mee te doen.

Roep je vrienden, buren, collega’s, teamgenoten van je eigen sportclub op om mee te doen. Vorm samen een mooi team waarin dezelfde waarde belangrijk zijn als tijdens de Samenloop van hoop;  Verbinden, aandacht en genieten!

Op deze manier hopen we samen een enorme steun voor Ad te zijn, waarmee we ook wat terug kunnen doen voor zijn jaren lange inzet voor de sport in Boekel.

Het evenement  “BOEKEL actief voor SAMENLOOP” zal gehouden worden op Zondag 2 september 2018 in Sporthal de Burcht in Boekel. Aanvang 10.30 u en sluiting 16.30 u

Het inschrijfgeld van (minimaal) 20,= euro per team (omgerekend 2,50 pp) zal geheel naar de KWF Kankerbestrijding gaan.

Download inschrijfformulier