Bij Habo’95 staan we voor een gezellige en sportieve omgeving. Middels plezier wordt er naar sportieve prestaties gestreefd. Een vertrouwde en sociale omgeving is hierbij erg belangrijk. Dit kan echter alleen gecreëerd worden door samen dezelfde normen en waarden na te streven.

Wij verwachten van onze leden dat zij zich houden aan de onderstaande regels.

Respect.Boekel
Respect.Boekel is een project voor alle verenigingen en basisscholen binnen Boekel. Ze staan voor ‘Samen, niemand buitengesloten!’. Respect, Eerlijkheid, Samen, Positiviteit, Eigenheid, Communicatie en Talent zijn de onderwerpen die hierbij besproken worden. Natuurlijk sluit Habo’95 zich hierbij aan en hopen we op een omgeving waarbij alle kinderen er mogen en kunnen zijn.

Toch kan er soms iets gebeuren waardoor jij je niet zo fijn voelt. Er worden vervelende opmerkingen gemaakt door teamgenoten of jouw coach/trainer doet iets waar je last van hebt. Dit kan het plezier van het handballen wegnemen. Het bespreken van deze onderwerpen is lastig, maar blijf er niet mee zitten! Je kunt het vertellen tegen iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld je vader of moeder. Maar ook binnen Habo’95 kun je terecht om je verhaal kwijt te kunnen of voor vragen. Neem dan contact op met onze vertrouwenscontactpersoon. Dit is iemand die in vertrouwen met jou gaat kijken wat er moet gebeuren om de situatie beter te maken. Praat je liever met een onbekende? Neem dan contact op met het Vertrouwenspunt Sport vanuit NOS*NSF.

Contactgegevens VCP Habo’95:
Ellen Tielemans
06-46671438
Vertrouwenscontactpersoonhabo@gmail.com

Contactgegevens VCP NOS*NSF:
0900-2025590
VertrouwenspuntSport@nocnsf.nl