Welkom bij Handbalvereniging Habo’95

Handbal is een teamsport die je het hele jaar door kunt uitoefenen. Habo’95 heeft zijn thuisbasis in Sporthal de burcht in Boekel. In deze sporthal trainen we de gehele wintermaand. In de zomermaanden trainen we buiten op sportpark de Donk. Naast trainen en wedstrijden organiseert Habo’95 jaarlijks leuke activiteiten zoals een jeugdkamp, trainingsweekenden, feestjes, BBQ’s en nog veel meer.

Handbal een een leuke en actieve teamsport waarbij fysiek contact toegestaan is. In tegenstelling tot voetbal is de gehele handbalploeg zowel aanvaller als verdediger. Het is de bedoeling door met 7 tegen 7 te spelen bij elkaar door de verdediging te breken en te scoren.

Lijkt je handbal wel een leuke sport? Kom dan vrijblijvend een aantal keer mee trainen om te kijken of handbal echt iets voor jou is. Daarna mag je altijd nog beslissen wat je doet.

Lid worden van Habo’95 Handbal Boekel

Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier dient inclusief pasfoto ingeleverd te worden bij
Paul vd Elzen (ledenadministratie)
Sleutelbloem 26,
5427 BR Boekel

Afmelden bij Habo’95

Om je af te melden download je onderstaand afmeldingsformulier (PDF)

Vuld dit formulier in en lever dit in bij:
Paul vd Elzen (ledenadministratie)
Sleutelbloem 26,
5427 BR Boekel

Proeftraining aanvragen

Wil je een proeftraining aanvragen? Stuur dan even een mailtje naar tc@habo95.nl. We zullen dan een geschikte dag afspreken, zodat uw zoon of dochter een goede indruk krijgt van de sport handbal.