Beste leden, of ouders van leden,

Onze vereniging bestaat grotendeels uit jeugdleden. Dit betekent dat wij ieder jaar weer afhankelijk zijn van een grote groep vrijwilligers om onze vereniging draaiende te houden, want er moet veel gebeuren. Na jarenlang met een redelijk vaste groep trainers, coaches en begeleiders gewerkt te hebben, zijn we nu op zoek naar nieuwe mensen om een aantal openstaande plekken in te vullen voor komend seizoen.

Het gaat hierbij om een diversiteit aan functies en iedere hulp is welkom! Ben jij bijvoorbeeld zelf (jeugd)lid en lijkt het je leuk om te helpen bij de jongste jeugd, dan kan dat, we zoeken nog mensen. Maar ook ouders die niet persé een handbalverleden hebben kunnen ons enorm helpen. Denk bijvoorbeeld aan een rol als contactpersoon van een team, of ter ondersteuning van jongere vrijwilligers.

Handballen bij onze vereniging doe je voor je plezier en dit geldt ook voor je inzet als vrijwilliger. Lijkt het je leuk om iets te doen, ook al weet je misschien niet wat, laat dit dan toch even aan ons weten. We kunnen dan samen kijken of er iets passends tussen zit, wellicht in combinatie met iemand anders, of voor incidentele activiteiten.

Dus zou je wel iets willen doen, of heb je vragen, stuur een mailtje naar tc@habo95.nl. Alle hulp is welkom, dus we horen graag van je!