Het nieuwe seizoen staat voor de deur. De voorbereidingen zijn begonnen en de handbalschoenen kunnen weer aan. Altijd een fijn moment zo na de zomervakantie. Helemaal als je ook zeker weet dat je kunt gaan spelen.

Waarom zeggen we dit?

Als je voor 1 september 2017 geen pasfoto in Sportlink hebt staan, mag je niet spelen! Je kunt zelf een foto toevoegen in Sportlink via de app. Let op: je hebt daar dus nog 16 dagen de tijd voor!

De foto moet recent, duidelijk en goed gelijkend zijn. Een vakantiefoto met zonnebril wordt niet gewaardeerd. Als je niet goed herkenbaar bent, kunnen scheidsrechters je namelijk weigeren deel te nemen aan de wedstrijd.

Het fotobestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Formaten zoals PDF, BMP of TIFF zijn niet toegestaan. Om de kwaliteit van de foto te behouden, adviseren wij je om te kiezen voor een foto kleiner dan 2 megapixel (1600×1200). Het invoeren/wijzigen van foto’s blijft een eigen verantwoordelijkheid.
Voor uitleg over het toevoegen van een pasfoto klik hier.

Mocht je erachter komen dat jouw e-mailadres niet klopt in Sportlink, klop dan aan bij de secretaris van jouw vereniging. De secretaris kan het e-mailadres wijzigen.
Wij wensen jullie een mooi seizoen 2017-2018 toe!