Contributie-incasso-habo95

Betreft financiën en contributie Habo’95,

vanwege het Coronavirus hebben we al enkele weken geen activiteiten vanuit de vereniging, we volgen hierbij de adviezen van de overheid,
in de week van 6 mei, zijn we met de jongste jeugd weer begonnen om deze te laten sporten op de buitenaccommodatie bij de SBUB,

echter voor de volwassen zaalsporter is het nog zeer onduidelijk wanneer deze weer aan de bak mogen,

het zou kunnen dat de sporters het dan ook logisch vinden dat de vereniging een korting zou toepassen op het laatste gedeelte van de contributie voor dit seizoen, de zaalcompetitie is tenslotte gedeeltelijk in het water gevallen.

Echter we hebben misschien wel een meevaller met bijvoorbeeld verminderde zaalhuur, we hebben ook verminderde inkomsten doordat bijvoorbeeld de Worstenbroodjes actie is afgelast, daarnaast heeft het NHV al aangegeven dat de kosten voor de Bond hetzelfde blijven. Als bestuur hebben we dan ook besloten de contributie voor het lopende seizoen 2019/2020 te handhaven. Onze penningmeester zal dan ook het tweede gedeelte bij onze leden incasseren.

Wat gaan we met de contributie doen in het nieuwe seizoen, 2020/2021? Deze vraag is pas te beantwoorden wanneer de zaalsporten weer zijn toegestaan, de verwachting is dat dit nog wel tot september / oktober kan duren. Tot die tijd nemen we daar geen beslissing over.

Namens het bestuur,
Gerry van Boxtel
Voorzitter Habo’95