Onze handbalclub heeft in het verleden al menigmaal talent voortgebracht en enkele hiervan hebben het zelfs tot landelijk niveau geschopt. Ook nu weer heeft een jeugdtalent zich in de kijker gespeeld.

Ashley, speelster van Dames C1, gaat al 2 jaar naar de TOPklas handbal op het Valuascollege in Venlo. Ze heeft iedere dag onder schooltijd (handbal)training en leert hier heel veel van. Ze heeft het er ook erg goed naar de zin. In juni gaat ze met haar klasgenoten op trainingsstage in Barcelona. Een van de sponsors van deze geweldige ontwikkelingsmogelijkheid is Vanboxtel BV.
Dit seizoen is Ashley ook geselecteerd bij de selectie C-meiden van handbalschool Valuascollege. Talentvolle meiden die tijdens de afgelopen Paasdagen op het internationale toernooi in Biberach een mooie 3e plaats hebben gehaald. Via deze handbalschoolselectie is Ashley voorgedragen voor de scoutingsdagen van het NHV. Deze dagen zullen op 13 en 20 mei gaan plaatsvinden in Arnhem en bieden voor haar de mogelijkheid om zich landelijk te laten zien.

Een uitverkiezing op deze selectiedagen betekent dat ze in de toekomst in aanmerking kan gaan komen voor Jong Jong Oranje. Een prima prestatie van deze meid en een mooie kans waar zij, haar trainers, begeleiders en onze club trots op mag zijn. Wij wensen haar heel veel succes en hopen dat er wat moois uitkomt.