Zaterdag 19 maart speelt de heren 1 alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen.
Deze wedstrijd staat in het teken van een bijzonder afscheid van 2 (jonge) goden. Marius Tielemans (die zich een jonge god voelt) en Frank Donkers (die op zich een redelijk jonge god is) nemen na deze wedstrijd afscheid van ons mooie heren 1 teampje.

Marius heeft een paar weken geleden de moeilijkste beslissing van zijn leven genomen… Op bijna 55-jarige leeftijd hangt hij zijn keeperstrui aan de wilgen. En dat nog wel op hoog niveau (Eerste divisie), zoals zijn hele carrière van ongekend kaliber was (KPJ Boekel – 1971-1983 / ESZV Oktopus – 1980-1984 / Pius X Eindhoven – 1984-1990 en Habo’95 – 1990-nu). Marius was altijd de rustige man binnen het team die iedereen de nodige tips kon geven. Behalve op het gebied van bier drinken en vrouwen versieren, hier was hij simpelweg te oud voor. De laatste jaren voelde Marius zich nog steeds als een jonge god… hij had alleen af en toe wat onverklaarbare pijntjes in zijn lichaam op plekken die hij zelf nog niet kende. Marius heeft zich altijd voor de volle 100% ingezet voor het team waar wij hem erg dankbaar voor zijn.
Marius tot over 2 jaar…

Frank Donkers wie kent hem niet? Die iets te grote jongen die die elke weekend als een vlaggenschip over het veld banjerde.
Over de verdediging van andere teams heen schieten deed hij met twee vingers in zijn neus en een brede grijns op zijn gezicht. Aan de andere kant vond Frank het ook erg leuk om met zijn go go gadget armen menig bal te blokken. (Dit ook meestal gepaard met een schijnheilig lachje naar de betreffende aanvaller). Voor wie het nog niet gezien heeft, kijk morgen eens hoe lang die armen van hem zijn.. Poohh

Frank begon zijn glorie jaren bij Habo in 1995 op 5 jarige leeftijd. In 2006 vertrok Frank naar Bevo Hc in Panningen. Tot op de dag van vandaag denken we dat ze daar wel pindakaas met stukjes noot hadden. Helaas hebben wij hem die luxe niet kunnen bieden. In deze tijd ontwikkelde Frank zich als een ware handballer die onder andere met het A-jeugd team Nederlands kampioen is geworden. Hij is daarnaast ook nog kort reservespeler bij het eerste team van Bevo geweest. In 2008 kon Habo’95 zich eindelijk ook pindakaas met stukjes noot veroorloven waarmee we Frank hebben kunnen terugkopen.

In de daaropvolgende jaren heeft Habo een flinke sprint genomen vanaf de 2e klasse naar de 1e divisie. Niet dat dit iets met Marius en Frank te maken heeft maar toch…
Morgen (zaterdag 19 maart) is de laatste kans om deze twee heerlijke jongen goden te zien SHINEN!
We nodigen iedereen van harte uit!

Tijd 20.45 uur in Sporthal de Burcht Boekel
Na de wedstrijd zal er nog een feestje gehouden worden met een heuze DeeJee. Tot morgen!

Frank1

Frank4

Marius1

Marius2

Marius4

Marius5

Marius32