Laat ook dit jaar je stem horen! Stemmen kan momenteel al

Door jouw stem kan Habo’95 ook dit jaar haar doelen realiseren! Want wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dit project van Rabobank Uden Veghel biedt kansen voor onze club. En het mooie is: de leden van Rabobank Uden Veghel bepalen hoe het beschikbaar gestelde budget wordt verdeeld in onze regio!

Oproep aan alle leden van Rabobank Uden Veghel

Het is voor Habo’95 belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor kadervorming binnen onze club.
Dit houdt in dat we vrijwilligers binnen onze vereniging willen opleiden. Dit kan zijn het bijscholen en opleiden van nieuwe jeugdscheidsrechters, maar ook het opleiden en bijscholen van bestaande en mogelijk nieuwe trainers. Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden een bijdrage willen leveren aan het verwezenlijken van onze ambitie, door jouw stem te geven tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Uw stem is geld waard!

Leden van Rabobank Uden Veghel mogen tot en met vrijdag 19 oktober 2018 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Iedere stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, hoe hoger de extra inkomsten zijn. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/udenveghel.
Stem van 1 t/m 19 oktober en help onze club bij het realiseren van onze plannen. Alvast bedankt voor uw steun.

Geef een reactie