Vanaf komend seizoen heeft de Nederlands handbalbond strengere regels voor het spelen van wedstrijden. Van alle leden die geboren zijn in 1998 of eerder eist de bond dat ze een online spelregelcursus volgen. Doe je dit niet, dan word je uitgesloten van competitiewedstrijden. Zorg dus dat je zelf deze online cursus volgt!

Het idee achter deze cursus is dat iedere speler beter op de hoogte is van de regelgeving bij handbal, en daardoor o.a. meer respect/waardering heeft voor de scheidsrechter. Daarnaast maakt deze cursus het voor leden ook makkelijker om zelf jeugdwedstrijden te fluiten. Iets wat ook voor onze vereniging belangrijk is, want zonder scheidsrechters, geen handbal.

De nieuwe regels zijn landelijk bepaald en als vereniging hebben we hier ook geen invloed op. Wel denken we dat dit een goede nieuwe ontwikkeling is. Aan iedereen dus het verzoek om zelf deze cursus af te ronden, zodat je ook komend jaar speelgerechtigd bent. De inlogcodes en instructies zijn terug te vinden in de bijlage.

Je hebt tot eind april de tijd om deze cursus te voltooien.

Iedereen succes!

Bekijk jou Activatiecode voor de spelregelcursus.
De cursus kun je starten op de website van Handbalmasterz

Geef een reactie